ONZE SERVICES

Inkoop

Bij 4S CARS zijn we niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van de beste en knapste schadeauto’s, ook zijn we sterk in het aankooptraject. Inmiddels hebben wij flink wat ervaring opgedaan in de automotive en is er een extra zintuig ontwikkeld bij onze inkopers: kwaliteit.

 

 

Wij werken op een goede vertrouwensband met onze relaties, wij vinden dit de basis. Daarom werken wij met de grootste betrouwbare partijen in Europa. Het is eventueel ook mogelijk om uw eigen schadevoertuig bij ons aan te bieden. Indien gewenst kunnen wij het aangekochte voertuig dan ook transporteren naar onze locatie in Gorinchem.


Verkoop

Door onze grote inkoopkanalen hebben wij dagelijks toegang tot een breed scala aan diverse soorten voertuigen. Onze klantenkring varieert van autobedrijven en particulieren tot handelaren. Wij kunnen leunen op een jarenlange ervaring in de automotive branche en dankzij ons internationale netwerk beschikken wij continu over de juiste koop voor u.

 


Al onze professionals delen dezelfde liefde voor auto’s als u. Alleen zo kunnen wij de service bieden waar we allemaal voor staan. Graag zetten wij in de verkoop die extra stap, op welk vlak dan ook.


Export

Heeft u een auto die geëxporteerd moet worden? Dat nemen wij graag uit handen voor u.
Onderstaand een overzicht van enkele export werkzaamheden die wij regelmatig regelen voor onze klanten:

·         RDW uitvoerverklaring

·         Douane documenten voor export buiten de EU

·         Tijdelijke kentekenplaten inclusief verzekering &           groene kaart voor 15 dagen


Taxatie

Met een uitgebreid taxatierapport worden de herstelkosten van een reparatie van tevoren ingeschat en vastgesteld. We kijken hierbij naar het type schade en wijze van herstel. Wij zijn bevoegd om schadetaxaties uit te voeren.

 


Wij kijken graag met u mee in het invoerproces of om een schatting te maken voor de hoogte van de BPM.


TEL: +31639377595 / E-MAIL: SALES@4SCARS.NL